Ledig vecka!!

Idag vakar jag av, ledig till nästa torsdag. Det är en lyx att få vara ledig så här mycket! Matematiklektionen är precis avklarad så nu är jag friii! Nu har man en massa saker som ska hinnas med. Jag har tänkt att följa med och vittja fällorna i helgen, www-supè med arbetskamrater på hotellet, börja rensa ur tvättstugan som ska renoveras, åka skidor med vovvarna och väva klart en matta hos farmor m.m.m.m. Nu bär det iväg på gymmet, sedan ska jag och Nils laga stekt sill med grädd och löksås. Sen ikväll ska jag hiva in en tjälaknöl i ungen och gå en promenad med Daina och Fajta, och läsa så klart!

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s