WWW-helg

Ingen vilhelminabo kan väl ha undgått att det är www i helgen? Wilhelmina Winter Weekend.
Mest är jag impad av stolpsittarna, jag skulle då inte pallat att sitta på de där isstolparna  i 48 timmar i denna kyla och snålblåst. Extra kul tycker jag att det är att det är en ung asylsökande kille bland de som härdat ut! Man behöver minsann inte vara hård norrlänning för att tåla kyla och hålla modet uppe. Dessutom blev  det ju nytt poängrekord i år då det varit så kallt dessa dagar.

Idag har vi kört in ved. Alltid lika kul, dessutom hade jag för ett ögonblick lust att dänga Nils med en vedklabbe i skallen…
Sedan var vi in på Villis en snabbis. Mest för att hämta min bil som la av efter jag varit på gymmet i torsdags…batteriet måste vara väck. Men vi hann också med en lunch på Stenmans där det var otroligt mycket folk. Mamma och pappa var förbi en sväng å drack kaffe och surrade. Nu ska man hoppa in i duschen och sedan se om man har några kläder att ta på sig inför kvällen. Supè på hotellet med ett par arbetskramrater. Tycker det är så himla svårt med kläder bara…Helt värdelös på sånt. Systrar, nu jag skulle jag behövt er hjälp!

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s