Skidtur med Ingo och Stalo

Imorse då jag kom hem var det ganska kallt -15 grader. Jag vakar av idag (helt gudomligt, nu är jag ledig en hel vecka) och därför tvingade jag mig att stiga upp vid 12.00 tiden på förmiddagen för att kunna vända tillbaka på dynget. Efter att ha ätit fil och linfrö (börjar vara ganska less på det nu) tog jag på mig skidkläderna och letade fram skateskidorna.

Fajta ska ha valpar och är tjock som en boll och jag vil inte anstränga henne nu, det räcker med promenader.  Därför blev det jämthundshannarna Ingo och Stalo jag selade på. Var ute och åkte i ungefär tre timmar. Helt underbart väder. Såg ett par tjädrar och en hel del spår av räv, hare och älg. Dock inga färska lospår som jag helst hade velat se. Nu har jag precis ställt in kycklingen i ungen och salladen och såsen är klar,  så nu har jag tid att lägga ut lite bilder från dagen medans jag väntar på att middagen ska bli färdig.


Jag och skateskidorna
Ingo spanar till skogs
Det börjar likna vår banne mig!

Färdvägen


Fast där solen och vinden inte kommit åt, syns det att det är vinter än

Värsta biten. Det är riktigt brant här.


Ingo och Stalo, full fart!

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s