Härlig dag på isen

Idag har Dajna, jag och en tjejkompis tillbringat dagen på isen. Fisket gick trögt men otroligt härligt väder!  Vi gjorde upp eld, fikade och hade allmänt trevligt! Just nu är jag röd som en kräfta i ansiktet och en massa små fräknar har jag fått. Efter fisket blev det en kort promenad och lagade middag. Hade tänkt på gymmet ikväll men jag satsar på morgondagen istället. Har ju tränat de tre senaste kvällarna så kroppen måste få vila en dag.

Dajna idag

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s