Systrar, visst minns ni?

Snubblade över denna bild och kunde inte låta bli att minnas. När vi var små hade vi önskat oss rullskridskor och drömmen blev sann då vi fick ett par var. Vi tyckte de var supersnygga. Problemet var att när vi väl skulle använda dem visade det sig att asfalten var alldeles för "skrövlig". Det gick inte att åka utan vi ramlade…gång på gång. Ibland tog vi på oss dem och åkte inomhus, med risk för att välta omkull blomkrukor och diverse…Det dröjde inte länge förrän rullskridskor inomhus förbjöds. Alltså fick vi nöja oss med att ta fram rullskridskorna och titta på dem ibland. För åka kunde vi inte. Så kan det vara när man är  uppväxt i en liten by  i norr där det är lite si och så med vägarna. =)

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s