Fredagkväll på arbetet

Jobbat eftermiddag idag. Varit mycket att göra, hann nästan till toaletten i alla fall men på vägen dit så ringde akuttelefonen =). Det bästa av allt var dock att jag träffade en patient jag inte sett på länge. Vi kramade om varandra och när jag sade godnatt så tackade han mig. Han tackade bara för att han fick se mig. Sånt värmer så mycket!


Innan arbetet hade jag stämt träff med min ryskalärare. Han brukar köpa älgkött av mig och jag hade med mig en kasse på drygt 10kg som han beställt. Jag var lite tidig och då jag ringde på dörrklockan var det ingen som öppnade. Jag hade lite bråttom till jobbet så jag hängde det frusna köttet på dörrhandaget till lägenheten och åkte därifrån.  Tog för givet att han inte hunnit från jobbet och skulle upptäcka kassen då han kom hem. Jag pratade med honom ikväll och då berättade han att han måste ha varit i duschen när jag ringde på. Han hade sedan funderat och funderat vars jag tagit vägen. Tillsist skulle han gå ut och göra något. Men då fick han knappt upp dörren. Han trodde att det var någon som stod och höll för. Fast det var ju kassen med köttet. Hade varit rätt kul att se min energiske lärare i denna situation =).
Jag hade lagt i ett paket med röding också, det blev han mycket tacksam för. Jag å min sida brukar få tranbärsgele av honom. Det vill jag lova, är mycket gott till viltkött!

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s