Tjuvar på gymmet

Det ringde en kvinna till mig nu ikväll. Hon hade blivit bestulen på ett shampoo eller duschkräm på gymmet. Hon ställt det i duschkabinen och sedan var det borta, det var visst en present hon fått. Hon undrade om jag hade sett något, vilket jag inte hade eftersom jag duschade när jag kom hem. Så jag hade bara tagit mina kläder i omklädningsrummet och sedan åkt. Däremot såg jag ju en tjej som for precis innan mig. Men jag har ju ingen aning om vem det var.

Tycker att det känns så olustigt att det finns folk som kan göra så. Jag har själv blivit bestulen på några småpengar och en parfym på gymmet. Parfymen saknar jag verkligen eftersom jag köpt den i Stockholm och ja, jag kan inte köpa någon ny förrän jag besöker någon stad nästa gång och det kan ju dröja. Fy för tjuvar!


Har ni blivit bestulna någon gång?

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s