Hornmontering och middag

Gick en promenad på isen imorse, efter det bar det iväg upp till farmor och Svenne. Där träffade jag även på pappa, syster och hennes pojkvän. Vi surrade en stund sedan så monterade jag och Svenne älghorn. Då man slipar i ben så luktar det verkligen inte gott…(min syster Lotta tyckte att det luktade som rutten hjärna, var hon nu luktat på det någonstans=). Jag var sedan vit i hela ansiktet och håret hade blivit grått av allt bendamm. Det är en del fingöra för att monteringen ska bli riktigt bra. Tur man har en kunnig farbror som kan hjälpa en. Kommer troligtvis bilder på det färdiga resultatet imorgon. Hann aldrig med det idag.

När hornen var klara så begav jag mig hemåt igen och började laga middag. Bjöd nästan hela familjen. Bäst av allt var att min syster tog hand om all disk efteråt! Tack och åter tack!! Ikväll hyrde vi en skräckfilm som var allt annat än bra, så nu ser jag verkligen framemot att få lägga mig och läsa istället.


De fina sköldarna som farbror Svenne gjort.

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s