Fjällbilder

Dessa bilder är från en fjällvandring jag och Fajta gick för nått år sedan. Det var så otroligt varmt…vi stannade i varenda fjällbäck och svalkade oss. Den största fördelen var att myggen höll sig borta men det blev otroligt varmt att gå speciellt med en tung ryggsäck på ryggen. Dagen efter då vi gick hem var det också tryckande hett men mera moln så myggen var som galna. Det blev dessutom ett hejdundrandes oväder med otroligt mycket blixtar. Jag var väldigt glad att vi vandrade i ett område med fjällbjörkar just då… =)

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s