Sista valpbilderna

På hela skocken i alla fall. För imorgon ska vi besikta dem hos vetrinären och de ska id-märkas. I helgen kommer alla valpköpare och hämtar dem. En tik ska vi behålla själva ,eller pappa ska behålla men jag räknar nästan hundarna som mina också. =) Så hon kommer att få följa med mig på lite äventyr i sommar. Satt länge och funderade på vilken vi skulle välja och tillslut så föll jag för en som jag hållit ögonen på, men det är ju somsagt svårt. Ingen kan välja valp egentligen utan det är ju lite av en chansning. Det ska bli spännande att få följa valparna i framtiden och jag hoppas på det bästa. Det är alltid kul att få höra hur det gått för hundarna ur kenneln.


De ska präglas tidigt =)


Valpar till attack!


Fångad…

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s