Vårbilder

Idag då jag steg upp var det alldeles vitt, det hade snöat under natten. Just nu är det tre grader varmt och snöblandat regn…Varit i vedhögen en sväng men åkte hem till byn för att titta på valparna samt arbeta vidare på den nya Klövklampens sidan. Lägger upp några valpbilder senare.

Dessa bilder tog jag våren -06 (ursäkta att jag lägger upp gamla bilder, det kommer så klart nya också). Men jag tycker att dessa bilder demonstrerar ganska bra hur det ser ut här uppe just nu. De är tagna från utsikten på Stalonberget och trakten kring sjön Ransarn´. Det är dock mer snö kvar just nu än vad det är på följande bilder, speciellt efter snöfallet imorse.

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s