Klövkampens Kennel

Just nu så jag jobbar så mycket jag hinner med den nya Klövkampens sidan. Om några dagar är jag nog klar. *Pust* Det är en hel del jobb!

Fajtas och Burres valpar är nu sålda och hemma hos sina nya ägare. Jag hoppas på det bästa och det ska bli spännande att se hur de artar sig i framtiden. Det börjar nu komma in rapporter från Fajtas första kull och det ser rätt lovande ut. Min Fajta är femte generationen jaktprovsmeriterad tik i rakt nedstigande led. Hennes mormorsmormor, mormorsmor, mormor och mor har alla avelsdiplom.

Per-Erik Persson. Min älskade pappa. Denna "tavla" gjorde jag till honom i födelsedagspresent då han fyllde 50år.

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s