Mässan

Nu jag precis bjudit min syster Lotta på middag och för tillfället sitter jag vid en lånad dator på hotellet. Jag känner mig omtumlad och mycket, mycket trött. En dag i skogen är ju ingenting i jämförelse med en dag på en stor mässa!

Jag ångrar inte en sekund att vi åkte, jag var ju trots allt tveksam in i det sista och hade mest lust att avstyra det hela. Men då min syster erbjöd sig att följa med och då jakto bjöd på precis allting så kunde jag ju inte tacka nej. Och vilkent tur!
Jag vill tacka alla ni som läser min blogg som kom fram och hälsade. Det värmde mycket!
Det absolut bästa med mässan har varit  alla otroligt trevliga och intressanta människor som vi mött och jag har haft jättekul. Jag älskar ju att prata hundar och jakt och denna helg har det blivit mycket av den varan. Men så många människor som jag har mött denna helg möter jag nog vanligtvis inte under en treårsperiod i Vilhelmina och det till trots att jag jobbar på sjukstugan.

Vi åker hem imorgon och ja, det ska bli enorm skönt att komma hem. För trots att landskapet här är vackert, så är det inte den vildmark som jag är van. Jag hade gärna åkt redan ikväll men tåget som gick idag var fullbokat.

Ps. Det var väldigt många som gissade på björnens vikt. Jag kommer att avslöja vinnaren och den rätta vikten när jag kommit hem. Under tiden får ni fundera vidare =)

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s