Elmia och Jönköping

Mässan var ju otroligt intressant och rolig. Det fanns mycket att titta på och många bra föreläsningar. Men det bästa av allt var alla trevliga och vänliga människor vi mötte och lärde känna. Jag tror att i överlag är jakt-, fiske- och friluftsintresserade personer är jordnära, trevliga och bra människor.

På söndags eftermiddagen hjälpte vi till så gott vi kunde med att riva montern och sedan bjöd jag som sagt min syster Lotta på middag (tack Lotta för att du följde med!). Eftersom tåget på söndag var fullbokat så stannade vi en natt och en halvdag till i Jönköping. Då hann vi se lite av staden på måndagen och jag köpte bland annat en ny fjällryggsäck och en skaljacka. Men det som fascinerade oss mest var all grönska och vi fick för första gången i våra liv lukta på kastanjeträdets blommor.

Här är lite bilder från mässan och Jönköping. Måste tillägga att på alla bilder från mässan utom ett var det Lotta som stod bakom kameran. Vi tog väldigt lite bilder på grund av att vi helt enkelt inte hade tid.


Jaktos monter


Jag och Andreas kikar på datorn


Detta var det enda kortet på mässan som jag tog själv. Jag tyckte bara att vårtsvinet var så hiskeligt stygg


Montern har tagits ned och de sista grejorna lastas in.


I  Jönköpings centrum


Jag kunde ju inte låta bli att ta ett kort på dessa vackra blommor


I parken. Vi hann aldrig kolla vad det stod på statyn. Någon som vet?

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s