Väsk- och limpgreppet

På hundkursen har vi fått lära oss vad väsk- och limpgreppet är för något. Har man en liten hund som gärna moppsar upp sig eller på annat vis har fyr för sig så kan man lyfta upp den med ett grepp under buken. Då hunden tappar fotfästet blir den oftast väldigt häpen och slutar.

Nils tyckte att väsk- och limpgreppet lät som en alldeles utmärkt metod att prova på mig när jag är ettrig och uppstudsig. Kan tillägga att jag morrade något tillbaka om att han skulle bara våga…Kanske är det mer terrier och mindre jämthund i mig än många tror =)

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s