Ister och Ester

Jag tog hjälp av mina grannar, småtjejerna, och de röstade fram Ister och Ester som det vinnande namnförslaget =)Grisarna har nu äntligen lärt sig att gå in grishuset, så nu ligger de där nästan för jämnan och mår gott. I morse då jag gav dem mat så var det bland annat melon de fick. När en av grisarna, Ester, bet sönder en liten melon så blev både jag och grisen nersprutade med melonsaft. Tjorven som stod brevid och kikade (hon är väldigt fascinerad av grisarna) blev så rädd att hon klättrade upp i närmaste träd med raketfart.


Ester och Ister

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s