Jag är kär!

I min nya bil! Jag blir överlycklig då jag sätter mig bakom ratten och jag har mest lust att köra hela tiden. Samtidigt är jag ju rädd att min gamle trotjänare ska bli svartsjuk…men det slipper den snart då den ska säljas. Men jag kommer att sakna den. Jag har dock länge behövt en bättre bil. Fyrhjulsdriven, kombi och hög. Det var mina krav. Nu fattas bara Klövkampens dekalen 😉

När jag visade farmor bilen så sade hon att "Men de e ju en karlbil till lilljänta". Men fin tyckte hon att den var i alla fall!

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s