Det börjar brännas

I helgen när jag var ute så kom det en kall vindil emot mig som fick mig att känna att hösten är på väg. Jag fick det där otroliga suget i maggropet och jag längtar så mycket tills jakten kör igång. Jakten och naturen är ju anledningen till varför jag valt att stanna kvar här. Att få hiva upp bössan på axeln och släppa hunden i skogen en kylig höstmorgon…det är livet!

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s