Finbesök

Ikväll hade vi som sagt middagsgäster, det var Göran Granlund och Birger Storsved från Närpes, Finland. De är bägge framstående män inom bland annat finskspets och stövare på andra sidan Östersjön. Göran har en mycket framgångrik finskspetskennel, Börknäs, och det är av honom som Nils köpte Bitzi för nu sju år sedan. Hon är en riktig toppenhund och jag hoppas att det är lika mycket jaktdriv i min egen tik Dajna som ska få visa vad hon går för nu i höst. Birger och en annan karl mötte för några år sedan en björn här i Vilhelmina skogen när de var ute och fiskade. Det är en historia för sig och jag ska återge den så gott jag kan på bloggen inom en snar framtid.


Dajna

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s