Nu igen…

har jag ändrat på bloggens utseende, jag gillade inte den senaste designen utan ville ha något enklare. Dessutom så har jag återigen fått påtryckningar om att menyn fortfarande var nederst på sidan. Men nu lovar jag att jag inte ska ändra på denna sida på ett bra tag framöver, dock undrar jag om problemet med menyn kvarstår?

Har också fått en fråga om hur många besökare jag har och det kan jag ju självklart svara på. Bloggen har mellan 120-160 unika besökare om dagen och totalt antal träffar brukar ligga på strax över 300. Som mest har jag haft 258 unika besökare på en dag. Jag tycker att det är otroligt kul att det är så pass många som läser det jag skriver och jag är väldigt tacksam över all fin respons jag fått och får. Jag ska som sagt försöka få bloggen lite mindre "egocentrisk" framöver, och är det något som Ni önskar att jag ska skriva mer om eller ändra på så säg gärna till.  

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s