Tisdagsmiddag och skytte

Igår åt vi middag i sedvanlig ordning hos farmor. Det var älgkött och nypotatis. Nypären med sky och smör är bland det godaste jag vet. Aldrig är potatisen godare än de första knölarna man tar upp ur jorden. Under middagen hann vi avverka diverse olika ämnen bland annat blodgivning, en fladdermus som irrat sig in huset och att grädda sockerkaka i stekpanna. Lika trevligt som alltid 🙂 Efter maten så for vi till skjutbanan och sköt. Det gick lite knackigt för mig med löpet igen…min bästa serie hamnade på 19 poäng.

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s