Hallon

På grund av grisjakten så blev jag lite sen till bärskogen. Först vid 20.00 var jag på plats bland hallonsnåren.  Tilly hade jag med mig och hon gick runt bland buskarna och åt hur mycket som helst. När jag plockade hjortron var hon snabbare än jag på att plocka, blåbär äter hon så att tungan hennes blir alldelens blå och när hon inte når upp till hallonen så hoppar hon. Jag är rädd att det blir en bärhund istället för en jakthund 🙂

 

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s