Bloggandet

Faktum är ju att jag inte alls har tid att blogga så ofta som jag gör, egentligen. Jag försöker sitta framför datorn så lite som möjligt och det sista jag gör på dagarna är att skriva ett inlägg innan jag går och lägger mig. Det blir ofta rätt sena kvällar. Men när jag vakar av på måndagmorgon så tänker jag lägga bloggandet åt sidan ett tag. Naturligtvis kommer jag att uppdatera då och då men inte lika ofta. Men jag tror ni förstår varför jag inte kommer att skriva lika mycket längre. För nu kommer jakten att ta det mesta av min tid och i ärlighetens namn är jag lite trött på detta bloggande 🙂

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s