Jakt med Dajna

Idag och igår var jag ute och jagade med Dajna. Jag känner att jag måste ägna mer tid till henne. Igår kom vi inte på en enda fågel och idag endast en som inte ville sitta. Dajna gjorde faktiskt ett riktigt bra jobb eftersom tjädern redan satt i trädet då hon började skälla. Tyvärr dröjde det inte länge förrän den flög och jag hann aldrig komma i närheten ens. Ingen fågel blev det på dessa dagar, men då skogen ser ut som en japansk litografi så gör det inte så mycket.

I början av hösten var jag lite missbelåten på Dajna då hon var trögskälld. Men för varje gång jag är ute med henne nu så gör hon bättre och bättre ifrån sig och hon är riktigt trevlig att ha med sig i skogen. 


Dajna lyste riktigt i det vita landskapet.


Denna lilla kompis kom¨förbi då jag inväntade Dajna som var ute på sök. När jag gav den en brödbit ur ryggsäcken blev den väldigt glad.

 

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s