music

Jag har en ny favoritgrupp som jag lyssnar på ofta för tillfället. Så fort jag startar bilen så skrålar högtalarna ut: Kings of Leon. De påminner mycket om andra band i genren som jag också älskar att lyssna på till exempel Live, Creed, Nickelback, Fuel, Takida m.fl. Nils brukar alltid reta mig för att jag helst lyssnar på antingen Chopin eller Monster Magnet men…sån är jag. 🙂

Håll med om att Kings of Leon är bra!

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s