God Jul!

Nu är alla klappar fixade, maten inhandlad och julskinkan är kokad och griljerad. Puh! Det är rätt jobbigt att hinna med allt. Men det är lyxigt att ha eget fläsk (från grisarna i somras). Mer ekologiskt kan det inte bli. Ikväll blir det dopp i grytan på skinkspadet. Denna julhelg har Nils jour och själv jobbar jag. Det gör egentligen inte så mycket, det enda som är trist är att jag missar julottan i byn på juldagen eftersom jag fortfarande är på arbetet då. Men vi har fått mycket snö och det är härligt att familjen är samlad! Plus all god mat man ska stoppa i sig…! Bilden nedan är faktiskt tagen en julafton hemma i Nästansjö för ett par år sedan.

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s