Danskurs

I helgen var det danskurs för hela slanten som gällde. Med start fredagkväll och avslut på söndag eftermiddag. Visst har jag buggat lite förut och så, men nu har vi bestämt oss för att lära oss riksbuggen/snurrbuggen ordentligt. Det var så otroligt roligt och jag längtar till nästa gång. Något proffs blir jag aldrig men jag tycker det är så kul att dansa och speciellt pardans. Ibland brukar jag tjata på Nils tills han bjuder upp till en vals i vardagsrummet 🙂

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s