Vakjakt

Natten mot söndag vaknade vi av att det var ett fasligt liv på hundarna. Naturligtvis var det räven som gäckat oss ett tag som besökte åteln men denna gång fick Nils läge och med ett välriktat skott fällde han räven. 

Till er som inte jagar och som brukar skicka mindre trevliga mail till mig då och då vill jag bara säga att det är ett viktigt viltsvårdsarbete att hålla nere rävstammen. Här uppe tar rödräven väldigt mycket ripa och skogsfågel och tränger dessutom undan fjällräven i fjällen. En del av dem har också skabb och lider svårt.

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s