Snart Wilhelmina Winter Weekend

Och jag har blivit utbjuden på mitt livs första dejt! Jag tror jag nämnt förut att jag har två beundrare som är lite ”annars” som vi säger här uppe. Dessa två kommer alltid fram till mig när vi ses och det för en enda sak, nämligen den obligatoriska kramen. Jag bör nog tillägga att åtminstone en av dessa två tillbringar större delen av dagarna med att söka upp kvinnor för att, just det, ge dem en kram. Så jag är inte ensam om detta. Förra veckan när jag var och handlade stötte jag på en av dem. Efter kramen så bjöd han ut mig på www och efter lite snabb tankeverksamhet så svarade jag att om jag skulle ut så lovade jag första dansen till honom. Han blev så översvallande lycklig att jag fick en kram till 🙂

Till mina systrar vill jag säga att jag saknar er…och önskar att ni inte bodde så himla långt bort. Och eftersom jag aldrig införskaffade det där senilsnöret till mobilen har jag nu lyckats med konststycket att tappa bort den i fredags när jag var ute och skottade snö. Vi har till och med letat efter den med en metalldetektor, men den är spårlöst borta.  Så jag kan inte ringa er heller. En av mina farbröder tyckte att det var oerhört kul att jag lyckats tappa en mobil som jag egentligen aldrig har med mig…Typiskt!

För er som inte känner till vad Wilhelmina Winter Weekend är för något så kan ni kika in här.

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s