Åter vardag

Men jag är ledig några dagar så jag klagar inte 🙂 Denna helg blev dock inte riktigt som jag tänkt mig. Vädret har varit rätt uselt faktiskt. Igår var det mulet, otroligt blåsigt och -22 grader. Jag gick ut en kort sväng med Dajna men när det kändes som om näsan skulle trilla av så vände jag efter en knapp kilometer och gick hem igen. Så det blev en innedag med lite bakning, tvätt och andra nyttogöra. Trevligt var det att träffa syster och hennes Kalle igår (Nils blev mäkta imponerad på Chevan). Sen tillbringade jag både lördag och söndagkväll på gymmet…jag vet, det är tragikvarning. Men om jag inte får röra på mig ordentligt utomhus så får det bli inomhus istället. Idag är det lite klarare väderlek och -18, så jag har tänkt ut en sväng.

Roade mig bland annat med att måla lite i helgen. Älgen är rätt gräslig…men, men.

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s