Så här kan det gå

Jag bad Nils välja ut en bild som jag skulle lägga ut här. Och jag trodde då naturligtvis att han skulle välja en naturbild eller jaktbild av något slag, men det var denna han fastnade för. Men tro inte att det var för att jag är med på den, utan för det som skymtar i bakgrunden 🙂 Dammsamlaren i vardagsrummet…och jag vet både soffan och tapeterna är hemska, men det kommer att åtgärdas.

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s