Glad Påsk!

Igår var jag sjukare än jag varit på länge. Nils skrattade åt mig då han kom hem från jobbet eftersom jag såg lika eländig ut som jag kände mig, men han hade i alla fall varit snäll och köpt blåbärsproviva till mig.

Idag känner jag ändå att det finns hopp om liv, tack och lov. Och jag fick ett gott skratt åt VK:s roliga aprilskämt om killen som blev pappa till fyra barn med fyra olika kvinnor efter en vild svensexa. Jag gick på det i åtminstone i ett par sekunder, innan jag kom på att det är första april idag 🙂 Här kan ni läsa skämtet själva.

Önskar Er en riktigt härlig och Glad Påsk och jag hoppas vackert påskväder!

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s