Hundfoder

Det finns en ju en uppsjö av hundfoder och vi är väl egentligen rätt nöjda med det foder vi har. Men vi funderar ändå på att byta till köttkross. Våra hundar får mycket ben och kött från älgjakten och vi maler även hundfärs men visst får de också en hel del torrfoder. Vi har hört många som använder köttkross som är nöjda med detta och som tycker att hundarna verkar må bättre av det, så vi tänkte prova. Kött, fett och ben är ju ändå det naturligaste för en hund att äta och jag vet att bland annat de som sysslar med draghundar nästan uteslutande ger sina hundar köttkross för att de ska kunna prestera optimalt. Jag tänkte bara höra om någon av er som läser bloggen har något tips om var man kan vända sig för att börja köpa detta och vad ni tycker om att använda köttkross som hundfoder?


Krutov, bror till min första hund Rita

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s