Tyvärr

Tyvärr körde det ihop sig idag så det blir inget Game Fair för mig och Lotta. Det känns lite dumt nu när jag skrivit att vi skulle åka och allt, men även om jag hade tyckte att det vore kul att fara så är jag nästan mest lättad. Det är lång bilkörning dit och som sagt det finns mycket jobb här hemma. Hade jag fått inbjudan lite tidigare hade det varit lättare att få ihop planeringen men jag är väldigt glad över det fina erbjudandet att åka ner.

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s