Hösten i sikte

Ni får ursäkta att jag skriver så sällan numera, men dels har jag inte så mycket att skriva om och dels så räcker tiden inte riktigt till. Men nu börjar den årstid som ligger mig varmast om hjärtat ta fart! Bärplockning och jakt och en storslagen natur i höstskrud. I år kommer jag till att börja med starta jaktsäsongen med en veckas fågeljakt. Jag måste lägga all energi på Dajna så att hon förhoppningsvis kommer igång. Det ser ut att kunna bli bra med fågel av det vi hittills sett så jag ser verkligen framemot trädskällarjakten, fast än är det ju några veckor kvar. Bjuder dessförinnan på några bilder som jag tog ifjol.


Bitzi och fin tupp


Ja, denna bild känner ni säkert igen. Använder ju detta ”ansiktskydd” då jag ska smyga på fågeln.


Dajna


Fin dag med Nils och Bitzi

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s