Björnjakt och hundutställning

Imorgon drar det igång och det är fullt pådrag här i Lövliden. En massa jägare ska upp tidigt i morgonbitti. Själv ska jag också upp tidigt men det är för att fara på hundutställningen i Lycksele. Nils och Stalo ska iväg på björnjakt men pappa, mamma och jag ska på utställningen. Lite synd att den är lagd till just detta datum, annars skulle jag själv varit med på jakten imorgon, men det finns säkert någon anledning till varför. Men det är ju bara början ännu och jag önskar alla som ska ut och jaga björn en riktigt god jaktlycka!


Stalo, Nils och Björn x 2 -09

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s