Jaktledighet

Nu arbetar jag bara en natt till sen är jag ledig ett tag och det kommer att bli mycket jakt! Fajta har protesterat högljutt varje morgon jag kommit med bössan på axeln men tagit en av finskspetarna med mig istället för henne. Men nu är hennes förtvivlan över och hon ska äntligen få jaga igen.

Till och börja med ska det bli en trevlig vecka då hela laget är samlat och mest hoppas jag nog att min syster Lotta ska få chansen att skjuta sin första älg. Sen vill jag ju helst höra en massa hundskällning också. Vad vore jakt utan det 🙂

Jag önskar Er alla så länge en god jaktlycka och många härliga stunder i skog och mark! 

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s