Kattungar

Det var inte bara Tjorven som var ute i otillåtna ärenden i somras utan även Lillstrumpa. Jag ger ju katterna p-piller men när de försvinner och är borta veckotal i sträck så hinner de ha fuffens för sig. Så nu har vi alltså två kattungar här hemma som vill komma till nya hem. Det är två hankatter av en blandning mellan norskskogskatt, perser och bondkatt. De går på låda och äter vanlig kattmat. Busiga rackare är det och brås de på sin mor blir de fantastiska råttjägare. Så om ni vet av någon som kan vara intresserad eller rent av funderar på en kisse själv så hör av er till mig!

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s