Stilstudie på Vilda

Jag vet inte hur många gånger jag försökt få till ett bra kort på Vilda. Men så länge det bara är hon och jag verkar det vara omöjligt.  Men jag kunde bara inte låta bli att lägga ut dessa bilder. Jag och Nils hade nyligen skjutit varsin oxe och när Vilda fick se och lukta på älgskallarna för första gången blev hon alldeles kollrig. Hon sprang runt och rullade, ömsom hasade sig fram på marken och det verkade som om hon aldrig någonsin känt en så ljuvlig doft förut. För lukten av brunstiga älgtjurar tyckte hon verkligen om. Sen var det omöjligt att få henne att följa med mig på promenad, hon sprang hem hela tiden och lade sig brevid skallarna. Dajna var rätt brydd på Vildas beteende.

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s