Ut med julen

Även om det är otroligt mysigt med jul så är det skönt att få stöka undan allt julpynt. Det känns dock lite trist att vi nu kastat ut vår fina julgran som pappa högg åt oss. Den var riktigt fin! Nu är jag ingen som plockar fram hur mycket tomtar och ljusstakar som helst, är nog lite åt det enkla och ”stilrena” hållet. Nils tycker jag är hopplös på att vilja ha allting vitt. Men lite lagom julstämmning i huset är trivsamt. Av alla julsaker, förutom julgranen då, så är det en sak som jag tycker extra mycket om. Det är ett tryck som Nils mamma gjort av en teckning som han gjorde då han var liten. Jag tycker att det är så fint!

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s