Vilda

Snart är Vilda 1 år och det är otroligt vad en hund utvecklas på så kort tid. Igår när jag var ute och gick med henne försökte jag passa på att ta några kort. Helt nöjd är jag inte eftersom jag inte lyckades få till ett kort med den rätta ”svanssidan” mot kameran, det var lite för mörkt ute och kopplet är störande. Jag tycker att hon har många drag från sin pappa, Fäbobergets Gorm.

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s