Predator Lynx Jaktställ

Både jag och Nils har införskaffat ett riktigt vinterställ. Det är lite av ett måste med ett vinterställ i garderoben då det ofta är en del snö i markerna innan älgjakten är över och vi ägnar ju oss också åt lite toppjakt, harjakt och lojakt. Bra kläder gör jakterna och uteaktiviteterna både angenämare och trivsammare och alla vet att ett prassligt plagg kan förstöra den bästa av chanser. Hittills är vi väldigt nöjda med våra ställ och det märks att kläderna är framtagna av jägare som vet vad som krävs i skog och mark. Tyget är tyst och smidigt och har dessutom specialbehandlad yta för bortstötande av vatten, jord och smuts. Kläderna håller kylan borta men har samtidig bra andningsförmåga. Fickorna är funktionellt och bra placerade. Jackan har hela 14 st fickor och byxan 6 st fickor. Smakar det så kostar det, men det är bättre att investera i plagg som är slittåliga och funktionella än halvdana kläder som man är missnöjd med och som inte håller. Jaktstället har hela fem års garanti. För er som är intresserade kan ni läsa mer om jaktstället på Swedish Chausseur.

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s