Ny kniv

Eftersom Nils gav mig en fin morgongåva och skjuter räv på löpande band så tänkte jag att han skulle få en present av mig. Sagt och gjort jag sökte på knivar på Internet och hittade knivbutik.se. Där fanns minst sagt ett stort utbud av knivar och dessutom fraktfritt, jag hittade två knivar som jag beställde. Det är Nils som har det stora nöjet att flå rävarna och mårdarna så tyckte jag att det passade bra med en flå-kniv. Bladet på kniven ser även ut att passa bra till att flå älg så jag hoppas att han får nytta av den. Han blev glad i alla fall och det var ju det viktigaste.

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s