Vilhelmina Gårdsbutik

Om ni besöker Vilhelmina någon gång så får ni inte missa Vilhelmina Gårdsbutik, där hittar ni många lokalproducerade delikatesser. Pepparlaxen är ett måste på jul- och påskbordet, alla i familjen älskar den. Godare pepparlax får man leta efter och jag tror inte man hittar någon heller. Även sommarsillen är fantastisk god, det är farmors favorit. Är man på genomfart och vill ha en bit mat så stanna hellre till på Gårdsbutiken och ta en laxkebab istället för det vanliga hamburgare eller pizza. Nyttigare och godare, jag lovar. Utöver fiskdelikatesserna finns det rökta viltprodukter, tunnbröd, getost, hemgjorda chokladpraliner och andra godsaker från lokala producenter här i Vilhelmina. Titta in på Gårdsbutikens hemsida och läs mer genom att klicka på bilden.

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s