”Mamma” och ”Pappa”

Jag har fått ett väldigt fint album till Klara av min mamma. Ett sådant albulm där man fyller i första leendet, första ordet och bilder från ett årsdagen, två årsdagen och så vidare. Dessa två bilder har jag satt in under ”det här är min pappa” och ”det här är min mamma”. Tyckte det var lite kul. Bilden på mig är inte så bra men dels är den tagen samma veva som den på Nils och sedan väntade jag ju lillflickan när jag sköt älgen, i början av sjättemånaden måste jag ha varit.


Nils och Stalo


Jag och Fajta

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s