Ny trend

Hörde på radion om en ny trend. Jag ska vara ärlig och säga att jag inte bryr mig mycket om trender, speciellt inte när det kommer till klädmode och sådant, men denna gillade jag. Det är nämligen en trend att unga kvinnor vill flytta ut på landet och leva ett mer jordnära och ekologiskt liv. Det var en trend i min smak, speciellt nu när det för första gången i vår världs historia bor fler människor i städer än på landsbygden. Hela 84% av Sveriges befolkning bor i städer eller tätorter.
   Hur stor denna ”trend” är sades det dock ingenting om och sammantaget är nog trenden den motsatta. Att unga människor lämnar landsbygden. Men en liten strimma av hopp tyckte jag i alla fall det var att höra.


Varför inte byta ut höghus och trafikbuller mot lite stillhet och natur?

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s