Det allra finaste

Det är otroligt hur fort livet kan förändras så totalt. Jag är fortfarande precis samma person som innan jag fick barn samtidigt som jag är en helt annan. Men jag tror ni förstår vad jag menar. Det går inte långt mellan gångerna som jag känner hur fantastiskt det är att ha blivit mamma och vilken gåva det är. Och idag har jag verkligen inget emot att Klara vaknar så tidigt. Vilken härlig sommarmorgon! Bilderna tog för övrigt Nils på mig och lillflickan igår.

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s