Ljuvliga tid

Härliga sensommar! När dikena är fulla med prästkragar, röd- och vitklöver, rölleka, blåklockor och timotej. Nu blir nätterna mörkare och mörkare och man kan åter tända mysljus på kvällarna. Allting har gått så fort denna sommar. Den är visst två veckor tidigare än vad som brukligt är och det märks alltid. Det är bara första augusti men här och var ser man löv som börjat gulna och det känns som om det vore första måndagen i september alldeles snart!

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s