Tävling!

Dags för en tävling på bloggen! För att delta: lämna en kommentar av din gissning på vikten på fisken (på bilden nedan) samt gilla snowandmotion på facebook här. Glöm inte att ange din email när du gissar så att jag kan meddela eventuell vinst.

Tävlingen pågår till måndag 15/8. Förutom äran så vinner man ett presentkort hos snowandmotion på 350kr!


Gissa vikten på denna lilla firre. Anledningen till varför jag vet vikten på denna fisk är att Nils fick en betydligt större abborre som vi vägde när vi kom hem. Och bara för att vara bevisa hur pluttig min fisk var så vägde han den också. Lillstrumpa (katten) tyckte i alla fall att den var riktigt god.

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s