John Bauer skog

Ibland kommer man in i gammal skog med grova yviga granar och berghällar täckta med gröna mossor. Det är tyvärr oftare man slåss med vegitationen på risiga hyggen men ibland får man njuta av riktigt vacker granskog. Detta kort tog jag samma dag som jag var ute på fågelpremiären med Bitzi.

3 tankar på “John Bauer skog

 1. Hej Anna-Sara!
  Jaha ny blogg.Verkligen kul att du fortsätter blogga,för jag gillar din blogg mycket.Trevligt med en blogg som speglar det liv man själv lever,fågelvägen så bor jag inte speciellt långt ifrån dig,så därför är det ännu roligare,visst hade bloggen haft lika bra innehåll om tex bott uppe i Kiruna men roligare då man känner igen saker som tex den stora hundutställningen i Lycksele osv.

  Ser jag dig nån gång på typ hundutställning då hoppas jag att du inte har nåt emot om jag kommer fram och hälsar.Du och familjen får ha det kanon bra,Hej då!

 2. Vilken fin sida! Tycker det är så kul att gå in på din sida. Vi har så mkt gemensamt. Skulle vorew roligt att träffa dig någongång =) Jag har lagt din sida på min sida som länk, om det är ok….Tycker det så kul att det finns flera tjejer som älskar hundar och jakt! Skitjakt på dig! Kramar från mig, på anner sia å fjällä =)

 3. Hej,

  Otroligt fin sida!!!

  Var jagar du?
  Själv skall jag och min 8:a åriga son åka upp till Lycksele (området Knaften) under vecka 39 och jaga hara med vår finskstövare Meija. Vi bor utanför Karlstad i Värmland och det är ca: 88 mil till Lycksele och jag tror resan dit och hem blir tuffare för min son än hela veckan i skogen.

  Lycka till på er älgjakt

  /Nicklas

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s